2021 az Önkéntesség Magyarországi Éve. Az eseménysorozat nem titkolt célja, hogy elismerje azoknak az embernek a munkáját, akik önkéntesként dolgoznak. Tudásukat és idejüket nem sajnálva segítenek, jobbá tegyék környezetüket. Ezért indítottuk el a Hét Önkéntese sorozatot. 

 

Minden héten bemutatunk egy olyan embert, aki példát mutat lelkesedésével, elkötelezettségével, aki az önkéntesek népes táborából is kiemelkedik tevékenységével. Úgy véljük a személyes példák mentén lehet legjobban bemutatni milyen sokoldalú és fontos tevékenység az önkéntesség, mennyire erős kötőerő a társadalomban és mennyire nagy segítség azoknak, akiknek érdekében a munka folyik. 

 

Arra biztatunk hát mindenkit, hogy ha ismer olyan személyt, akit méltónak talál arra, hogy bekerüljön a Hét Önkéntesei közé, akkor ne habozzon, jelölje a címre!

A jelölés módja

A jelölt nevét és elérhetőségét valamint tevékenységének pár mondatos bemutatását várjuk a kommunikacio@ome2021.hu címre.

A megadott elérhetőségen munkatársunk felkeresi a jelöltet és egy rövid bemutatkozást valamint portrét kér tőle.  A beérkezett jelölésekről döntünk, majd értesítjük a jelölőt és természetesen a jelöltet is az eredményről. 

A Hét Önkénteséről szóló bemutató cikk felkerül a honlapra.  A cikket megosztjuk Facebook oldalunkon. 

Várjuk a jelöléseket!