Április 20-án reggel 9-kor kezdődik az az online kereasztal beszélgetés, melyet a Fashion Revolution Hungary szervez és a fenntartható divattal foglalkozik. Az esemény csatlakozott az Önkéntesség Magyarországi Évének tematikus Környezetvédelem és Fenntarthatóság Hete programjairhoz. 
A „Divatosan a környezetért!” kampány célja egy közösségi edukációs program elindítása, aktív részvétellel és az élmény alapú tanulás módszereivel.  Interaktív, 13-18 éves korosztályt megszólító platformok, eszközök, elismert szakemberek, illetve kutatásaik bevonásával a divatipar környezetre gyakorolt hatását, az etikus foglalkoztatás rendszerét, az internet és a social media jelentőségét kívánják feltárni jól érthető, könnyen feldolgozható formában.
Kiemelt téma a fenntarthatósághoz vezető szakmai életút, a Divatosan a környezetért kampányban vállalt szerepkör illetve a jó gyakorlatok bemutatása.
FONTOS INFORMÁCIÓ!
Itt kell jelezni a részvételi szándékot:
Divatosan a környezetért! KEREKASZTAL beszélgetés | Facebook
Az online kerekasztal beszélgetés a Zoom platformon zajlik, az alábbi linken lehet belépni:
Részvételi szándékot a Facebook eseménynél minél előbb jelöljétek, mert a Zoom előszobából csak a FB-on azonosítható részvevőket fogják beengedni.
A szóbanforgó oktatási kampányt a Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület és a Fashion Revolution Hungary kezdeményezte.